Home | News | metapeople Benelux breidt verder uit

Back to the Board

News @ntl

  • Posted on 19th January 2017

metapeople Benelux breidt verder uit

NetBooster Q1 2016

 

 

Utrecht, 19 januari 2017 – Online performance bureau metapeople, onderdeel van NetBooster Group, heeft vijf nieuwe consultants aangetrokken om een verdere groei binnen de Benelux markt te bewerkstelligen.

metapeople, marktleider als onafhankelijk bureau waar wereldwijd ruim 850 consultants werkzaam zijn, versterkt zich op deze wijze op meerdere disciplines met expertise en ervaring voor de verdere groei op de Nederlandse en Belgische markt.

De volgende consultants zijn per direct gestart:

David Hellendoorn 
David is een ervaren online marketing professional met een specialisme in SEO. Hij heeft ruime ervaring opgedaan zowel aan bureauzijde bij Tribal Internet Marketing als aan klantzijde bij ANWB. David gaat bij metapeople aan de slag als senior SEO consultant.

Jeffrey van Schaik 
Jeffrey heeft een ruime ervaring opgedaan in de bureauwereld. Eerst als SEA consultant bij BlooSEM waarna hij werkzaam was bij Expand Online als senior online marketing consultant. Jeffrey is werkzaam bij metapeople als strategy director.

Jelmer Pol Ook 
Jelmer heeft zijn sporen verdiend in de online bureauwereld; hij startte bij Storm Digital waarna hij bij iProspect Brussel werkzaam was als senior digital consultant. De rol van senior digital consultant gaat hij ook bekleden bij metapeople.

Judith Nissen 
Judith startte bij search bureau Checkit waarna ze zich ontwikkelde tot marketing communicatie manager van iProspect en Dentsu Aegis Network waar ze verantwoordelijk was voor negen (online) mediabureaumerken. Ook binnen metapeople gaat Judith de functie van marketing communicatie manager vervullen.

Marthe Verpoucke 
De uit België afkomstige Marthe spreekt vier talen en was eerder werkzaam bij Google/YouTube in Amerika. Marthe gaat bij metapeople aan de slag als online marketing consultant voor de Belgische en Nederlandse markt.

Lennert de Rijk, Managing Director metapeople Benelux, licht toe: “Met mensen als de grootste waarde binnen onze business ben ik enorm trots op de komst van deze vijf ervaren consultants. Ze brengen ieder een set aan unieke kennis en ervaring mee dat de dienstverlening voor onze klanten naar een hoger plan tilt. Het is de basis voor onze verdere ontwikkeling en groei binnen de Benelux. Met een sterk internationaal netwerk achter ons en een ervaren team ga ik 2017 met veel vertrouwen tegemoet!”

 

Over metapeople | www.metapeople.nl

metapeople is een ervaren en onafhankelijk online performance marketing bureau met ruim 18 jaar ervaring. metapeople richt zich op online marketinginzet met een geïntegreerde data-aanpak als basis. We bieden strategie en uitvoering van de meest uiteenlopende internetmarketingmiddelen: van SEO tot SEA, van content marketing tot Display & RTB. Metapeople werkt voor bekende merken als The Sting, Estee Lauder, Groupe SEB, Hertz, Corendon, Euromaster, Van Haren en Belvilla. Ons internationale netwerk is actief met ruim 25 kantoren en 850 consultants wereldwijd. Metapeople Benelux is onderdeel van de NetBooster Group. Deze werd opgericht in 1998 en is beursgenoteerd op de aandelenbeurzen van Parijs.

Noot voor redacties:
Vragen naar aanleiding van dit persbericht?
Neem dan contact op met:
Judith Nissen (Marketing Communicatie Manager metapeople Benelux)
e: judith.nissen@metapeople.com
m: 0623847738

 

Posted byNetBooster (Group)