Home | Diensten | Dashboarding

Dashboarding

We verzamelen ontzettend veel data met bijvoorbeeld analytics, CMS systemen en voorraadgegevens van producten. Deze data geeft inzicht in uw business, maar vraagt u zich ook wel eens af hoe u deze gegevens met elkaar kunt combineren voor een beter inzicht? Dat kan met Dashboarding! Hiermee geven wij u inzicht in uw totale business. Met dashboarding maakt u beslissingen op basis van accurate data en wordt uw business data driven. 

Dashboard(s) opstellen

Om een goed dashboard voor uw bedrijf op te zetten, inventariseren wij welke databronnen beschikbaar zijn en welke businessvragen u met het dashboard wilt beantwoorden. Dan gaan wij aan de slag om de verschillende databronnen aan elkaar te koppelen en zullen wij één of meerdere dashboards opstellen. Wilt u weten of het mogelijk is om uw verschillende databronnen aan elkaar te koppelen? Neem dan contact op met een van onze dashboarding specialisten. 

Training: Werken met Dashboards

Een training zorgt ervoor dat u en uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de dashboards. Tijdens deze training nemen we de dashboards door en wordt er uitgelegd hoe u conclusies uit de data kunt trekken. 

Dashboards consultancy

Als u besluit om dashboarding consultancy af te nemen bij metapeople, dan houden wij u scherp. Wij monitoren uw data en wijzen u op opvallende wijzigingen. Dit alles met het oog op uw bedrijfsdoelen. Of het nu het behalen van conversies is of het verhogen van het aantal bezoekers, wij spitten de data door en verklaren opvallende stijgingen en dalingen. Wij geven u hiermee extra informatie zodat u sneller kunt schakelen en beslissingen kunt maken. 

Voor vragen over de dashboarding diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info-netherlands@metapeople.com.

Related Services

Zoekmachine optimalisatie

Wij helpen u met het optimaliseren van de on-page en off-page factoren van uw website. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijf op rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten komt

Online Advertising

Waar zijn de mensen die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Met online advertising kunt u (potentiële) klanten bereiken met het juiste bericht via het juiste platform op het juiste moment.

Dashboarding

Data wordt verzameld met analytics, CMS systemen en voorraadgegevens van producten. Deze data geeft inzicht in uw business. Voor een beter inzicht kunt u deze databronnen aan elkaar koppelen en inzichtelijk maken met dashboarding.