Home | Diensten | Online Advertising

Online Advertising

Waar bevinden de mensen zich die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Online advertising is een manier om (potentiële) klanten op de hoogte te brengen van uw merk, producten en diensten. 

Aan de hand van uw bedrijfsdoelstellingen, gaan wij aan de slag om het juiste online advertising pakket voor uw bedrijf samen te stellen. Dat kan middels de inzet van verschillende media zoals Google AdWords, Bing Ads, Display, Google Shopping en/of remarketing. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u bij het opzetten, optimaliseren en monitoren van uw campagnes. Neem contact op met onze Online Advertising afdeling om te kijken hoe online advertising kan bijdragen aan uw business. 

Tools en Partnerships

Om uw campagnes zo efficient en effectief mogelijk in te zetten maakt metapeople gebruik van verschillende tools op het gebied van campagne automatisering, bidmanagement en feed optimalisatie. Bent u op zoek naar een tool of heeft u ondersteuning nodig bij de correcte implementatie? Neem dan contact op met onze afdeling om te kijken hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. 

Internationaal adverteren

Reikt uw business verder dan alleen Nederland? Dan bent u bij metapeople ook aan het goede adres! Sinds 2015 zijn wij onderdeel van de NetBooster Group, een internationaal bedrijf met meer dan 20 kantoren wereldwijd. 

Voor vragen over de online advertising diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info-netherlands@metapeople.com.

Related Services

Zoekmachine optimalisatie

Wij helpen u met het optimaliseren van de on-page en off-page factoren van uw website. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijf op rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten komt

Online Advertising

Waar zijn de mensen die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Met online advertising kunt u (potentiële) klanten bereiken met het juiste bericht via het juiste platform op het juiste moment.

Dashboarding

Data wordt verzameld met analytics, CMS systemen en voorraadgegevens van producten. Deze data geeft inzicht in uw business. Voor een beter inzicht kunt u deze databronnen aan elkaar koppelen en inzichtelijk maken met dashboarding.