Home | News | Registratie voor metapeople dmexco events geopend

Back to the Board

News

  • Posted on 8th August 2017

Registratie voor metapeople dmexco events geopend

Op 13 en 14 september vindt het jaarlijkse dmexco event in Keulen plaats; de grootste digital marketing expo en conferentie van Europa. Als onderdeel van NetBooster groep organiseert metapeople een tweetal events rondom dmexco, namelijk Digital Day en het welbekende Performance Night. Daarnaast is metapeople vertegenwoordigd tijdens de dmexco expo met een stand. Als metapeople relatie aanwezig zijn tijdens deze niet te missen industry events? Neem contact met ons op!

Digital Day
De eventsreeks start op dinsdag 12 september met het metapeople kennis- en inspiratie event Digital Day. De dag is geheel ingestoken op de toekomst van Digital waarbij zaken als privacy, smart data en omni-channel strategieën aan bod komen. Meer informatie over Digital Day lees je hier (DE).

Performance Night
Aansluitend op Digital Day vindt (op dezelfde locatie) metapeople Performance Night plaats, hét netwerkevent voorafgaand aan dmexco. Gedurende de 12 jaar dat dit event nu georganiseerd wordt is het uitgegroeid tot een geweldig feest waar internationale decision makers elkaar ontmoeten. Vorig jaar kon de avond rekenen op 1400 gasten afkomstig uit ruim 20 landen mogelijk gemaakt door 17 sponsoren. Meer weten over Performance Night? Bekijk de website (DE en EN).

dmexco Expo en Conferentie
Heeft dmexco een introductie nodig? Dit leidende industrie event breekt ieder jaar haar bezoekersrecords en wordt met de editie grootser en internationaler. Een aantal 2016 statistieken op een rijtje:
Aantal bezoekers: bijna 51.000
Aantal internationale sprekers: 570+
Aantal exposanten: 1.000+

metapeople is vertegenwoordigd met een stand tijdens dmexco! We zijn te vinden in hal 7.1, gang D, stand nr 056 (zie floorplan). Lees alles over dmexco op de website.

Geïnteresseerd?
Als metapeople relatie ontmoeten je graag op een of meerdere van deze metapeople events.
Goed om te weten is dat het laatste gedeelte van Digital Day op 12 september wordt ingevuld met Engelstalige presentaties gericht op AI for Brands en Modern Measurement Strategies. Aansluitend vindt Performance Night op dezelfde locatie plaats. Oftewel, twee mooie events om na elkaar bij te wonen. Uiteraard ben je de volgende twee dagen van harte welkom op dmexco waarbij we je graag ontmoeten op onze stand in hal 7.1.

Neem contact op met Judith Nissen (Marketing Communications Manager) voor meer informatie, kaarten en het plannen van een afspraak via judith.nissen@metapeople.com of 030-7370481.Posted by ()