Home | Diensten | Tag Management

Tag Management

Moet u altijd wachten op uw IT partij voordat u nieuwe meetpunten kunt installeren? Of is de laadtijd van uw website langzamer geworden door alle codes die u heeft geplaatst? Dan is Tag Management de oplossing! Door het plaatsen van tags in een tag management systeem belast u IT minder en wordt de laadtijd van uw website sneller. 

Implementatie Tag Management

Wij zorgen voor de implementatie van de juiste tags in een tag management systeem dat u later zelf kunt beheren. De juiste tags worden achterhaald door te kijken welke businessvragen u heeft en welke punten gemeten moeten worden om die te beantwoorden. Benieuwd of uw businessvragen beantwoord kunnen worden doormiddel van tag management? Neem dan contact op met ons tag management team. 

Support en tag management consultancy

U kunt dit systeem zelf beheren en wijzigen, maar u kunt ook tag management consultancy bij ons afnemen. Dan onderhouden wij het tag management systeem en zorgen wij ervoor dat ook nieuwe businessvragen beantwoord worden met de implementatie van nieuwe tags. 

IT minder belasten

Een van de grote voordelen van een tag management systeem is dat u IT minder belast. Vaak is het zo dat er een IT partij tussen moet komen om nieuwe codes op de website te zetten. Met een tag management systeem kunt u dat zelf of door ons laten doen, zonder tussenkomst van IT. Dat zorgt voor minder kosten en het zorgt ervoor dat u sneller kunt handelen. 

Voor vragen over de tag management diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info-netherlands@metapeople.com.

Related Services

Zoekmachine optimalisatie

Wij helpen u met het optimaliseren van de on-page en off-page factoren van uw website. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijf op rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten komt

Online Advertising

Waar zijn de mensen die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Met online advertising kunt u (potentiële) klanten bereiken met het juiste bericht via het juiste platform op het juiste moment.

Dashboarding

Data wordt verzameld met analytics, CMS systemen en voorraadgegevens van producten. Deze data geeft inzicht in uw business. Voor een beter inzicht kunt u deze databronnen aan elkaar koppelen en inzichtelijk maken met dashboarding.