Home | Diensten | Web Analytics

Web Analytics

Dagelijks komen er bezoekers op uw website. Hoe zorgt u ervoor dat deze bezoekers zo snel mogelijk converteren? En waar en waarom verlaten de bezoekers de website? Web Analytics geeft een antwoord op deze en andere vragen.

Het meest bekende web analytics programma is Google Analytics, maar er is meer! Sommige bedrijven verzamelen zoveel data dat het basis Google Analytics pakket niet genoeg is. Niet alle gegevens worden verzameld waardoor u niet in staat bent conclusies te trekken op basis van accurate data. Diensten als Webtrekk en Digital Analytix bieden een oplossing. Wilt u weten of u boven Google Analytics bent uitgegroeid, neem dan contact op met een van onze Web Analytics specialisten.

Implementatie en audit van web analytics

Of het nu gaat om een Google Analytics implementatie of een groter web analytics pakket zoals Webtrekk of Digital Analytix, wij zorgen dat alles goed staat. Wij verzorgen, indien nodig samen met de IT partij, dat de codes op de website worden gezet en dat alle data goed wordt verwerkt in het analytics systeem.

Google Analytics training

Waar vindt u het aantal bezoekers dat een aankoop heeft gedaan? Een Google Analytics training geeft u antwoord op deze en andere vragen. Tijdens deze training nemen wij u mee in de wereld van Google Analytics en laten wij u zien waar u waardevolle informatie kunt vinden en hoe u deze moet interpreteren.

Analytics consultancy

Met Analytics consultancy duiken wij in uw data om antwoorden te vinden op uw businessvragen en houden wij u scherp wat betreft veranderingen. Wij onderzoeken opvallende pieken en dalen in de grafieken. Aan de hand daarvan geven wij u concrete verbeterpunten voor uw website.

Voor vragen over de web analytics diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info-netherlands@metapeople.com.

Related Services

Zoekmachine optimalisatie

Wij helpen u met het optimaliseren van de on-page en off-page factoren van uw website. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijf op rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten komt

Online Advertising

Waar zijn de mensen die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Met online advertising kunt u (potentiële) klanten bereiken met het juiste bericht via het juiste platform op het juiste moment.

Dashboarding

Data wordt verzameld met analytics, CMS systemen en voorraadgegevens van producten. Deze data geeft inzicht in uw business. Voor een beter inzicht kunt u deze databronnen aan elkaar koppelen en inzichtelijk maken met dashboarding.