Home | Diensten | Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

De meeste mensen beginnen hun zoektocht naar een product of dienst in zoekmachines zoals Google of Bing. Het is belangrijk dat uw bedrijf door uw doelgroep op relevante termen gevonden wordt in zoekmachines, maar hoe zorgt u daarvoor? Daar komen de Search Engine Optimization (SEO) specialisten van metapeople u te hulp. 

Technische on-page analyse

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste verkeersbronnen voor veel websites. Daarom is het van belang om goed gevonden te worden in de zoekresultaten. Een technische SEO analyse is het startpunt als het gaat om de zoekmachine optimalisatie van een website. Tijdens een technische analyse zetten wij de mogelijkheden en verbeterpunten van uw website wat betreft SEO op een rijtje. Optimaliseren is nooit een doel op zich, we kijken hierbij altijd naar uw doelstellingen en uw verdienmodel. 

 

SEO optimalisatie van de website

Daarna kan de optimalisatie beginnen om uw website beter zichtbaar te maken in de zoekmachines. Denk hierbij aan de optimalisatie van bijvoorbeeld de structuur van de website, de opbouw van de teksten en technische aspecten van de website. 

 

Semantische optimalisatie

U kunt Google helpen door structured data op uw website toe te passen. Deze vorm van semantische optimalisatie houdt in dat u aan zoekmachines duidelijk maakt waar de inhoud van de website over gaat. Daardoor wordt het voor de zoekmachines makkelijker om uw website te begrijpen en dus te laten ranken. Neem voor meer informatie over semantische optimalisatie contact op met een van onze SEO specialisten. 

 

Google update of Google penalty?

SEO is een continue proces. Google verandert dagelijks het algoritme met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de zoekresultaten. Algoritme updates in Google zoals Panda of Pinguïn kunnen ervoor zorgen dat uw website zakt in de zoekresultaten. Naast algoritme updates kunt u een penalty krijgen als u zich niet aan de richtlijnen van Google houdt. Dit is een handmatige actie door het webspam team van Google, waardoor u (deels) niet meer wordt weergegeven in Google. Wat als dit u overkomt? Onze specialisten helpen u met de inventarisatie van het probleem. Vervolgens zorgen zij dat u weer vindbaar bent in Google door het verwijderen of disavowen van schadelijke links of indien nodig een reconsideration request bij Google in te dienen . 

Voor vragen over SEO diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info-netherlands@metapeople.com

Related Services

Zoekmachine optimalisatie

Wij helpen u met het optimaliseren van de on-page en off-page factoren van uw website. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijf op rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten komt

Online Advertising

Waar zijn de mensen die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Met online advertising kunt u (potentiële) klanten bereiken met het juiste bericht via het juiste platform op het juiste moment.

Dashboarding

Data wordt verzameld met analytics, CMS systemen en voorraadgegevens van producten. Deze data geeft inzicht in uw business. Voor een beter inzicht kunt u deze databronnen aan elkaar koppelen en inzichtelijk maken met dashboarding.